روشنگری |
![]() |
?آقای روحانی! چرا آیه را نصفه نیمه میخوانید؟! اگر این طور است پس لاتقربوا الصلوة!
➖اگر این شیوه استناد به قرآن و بهرهبرداری از آیات، آن هم از جانب یک حقوقدان در لباس روحانیت پذیرفتنی باشد، پس ما هم میتوانیم دستور نخواندن نماز را از آیه «لاتقربوا الصلوة» بگیریم و «انتم سکاریٰ» را نادیده بگیریم.
➖«پیغمبر با وجود آنکه کفار «فی کل مره» عهدها را نقض کردند، با آنها توافق کرد. کسی پیدا میشود که نعوذ بالله بگوید پیغمبر سادهلوحی کرد؟ چرا بعد از آن که دفعه اول کفار پیمان را نقض کردند، بار دیگر به آنها اعتماد کرد و با آنها مجدداً عهد بست؟»
➖در صحت استناد آقای روحانی شکی نیست. لکن مشکل اینجاست که ایشان احتمالاً علیرغم آگاهی از پیام و محتوای مهم دو آیه بعدی یعنی آیات 57 و 58 سوره انفال، از اشاره به آن صرفنظر کردهاند. زیرا دستور صریح پروردگار متعال در این دو آیه، برخورد سخت و خشن با پیمانشکنان و حتی اجازه باطل اعلام کردن معاهده در صورت ترس از احتمال پیمانشکنی طرف مقابل است. خداوند بلافاصله در ادامه همان آیهای که رئیسجمهور آن را توجیهگر اعتماد خود و دولتش به کفار میداند، میفرماید: «فَإِمَّا تَثْقَفَنَّهُمْ فِى الْحَرْبِ فَشَرِّدْ بِهِم مَّنْ خَلْفَهُمْ لَعَلَّهُمْ یَذَّکَّرُونَ. وَإِمَّا تَخَافَنَّ مِن قَوْمٍ خِیَانَةً فَانْبِذْ إِلَیْهِمْ عَلَى سَوَآءٍ إِنَاللَّهَ لَایُحِبُّ الْخَآئِنِینَ.» یعنی «پس (اى پیامبر!) هرگاه در جنگ به آنان دست یافتى، (با برخوردهاى قاطع) افراد پشت جبهه آنان را به وحشت افکنده و متفرق ساز، باشد که پند گیرند (و دست از توطئه بردارند.) و اگر خوف آن داشتى که گروهى (در پیمان) خیانت کنند، تو نیز عهدشان را به سوى آنان بیانداز (و آن را لغو کن، یا به آنان اعلام کن که همانند خودشان عمل خواهى کرد.) همانا خداوند خائنان را دوست ندارد.»
فرم در حال بارگذاری ...
[دوشنبه 1396-07-17] [ 02:01:00 ب.ظ ]
|